fbpx Honda Civic седан икебана | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Honda Civic седан икебана

Honda Civic седан икебана

етикети

Да, много добре знам, че зимата може да ни изненада по всяко време и една здрава машина ще ни закара и до девствените снежни пътища в планината, но винаги в сърцето има място за красивото, създадено с много естетски вкус и обединяващо хармонията между човека, земята и небето. Почитател съм на икебаната и затова този път реших за погледна през очите на това много специално изкуство към Honda Civic седан и давам 4 причини за това.

Естетика по японски

 

С този прекрасен седан няма как да не ви забележат. Едва ли има нужда да обръщаме внимание на неговата елегантност, защото именно тя е първото нещо, което минава през мисълта, щом го видите – съвършена дизайнерска линия, която отговаря на няколко стратегии – отличен бизнес седан с комфортна возия в градската джунгла, спортен хъс и свободата да натовариш ските или каяка и стигнеш до там, където отиват мечтите ти. Това е автомобил с уникална индивидуалност и душа, който доставя изключително удоволствие да го шофираш. Дизайнерски детайли като предните LED светлини, спортни джанти от алуминиеви сплави и хромираната радиаторна решетка придават модерен атлетичен и съвременен стил.

С мисъл за човека

 

За японците отношението към човека е водещо. Civic седан също е подчинен на тази философия – седалките са широки, удобни, като че ли направени по извивките на вашето тяло, с допълнителна лумбална регулация, предлагащи мека, сгряваща топлина в студените зимни дни и нощи. Хубавото е, че тази екстра може да предложите и на задните пътници. Централна конзола е с плъзгащ се подлакътник, за удобство при дългите пътувания и ниша за множество дребни предмети. Температурният комфорт се регулира от двузонов автоматичен климатик.

Като цяло интериорът е изчистен и семпъл, точно по правилата на икебана, а уредите на бордното табло и централната колона са отлично читаеми, разположени много функционално. Мултифункциония сензорен 7-инчов дисплей на новата система за свързаност Honda CONNECT с навигация Garmin дава връзка със света, който вие предпочитате – лично подбрана музика, връзка с приятели и близки. Новият Civic предлага отлична видимост за водача, а интериорът му е истински тихо и уютно местенце.

Civic e оборудван с модерната система Honda SENSING, обединяваща технологии за безопасност и в помощ на шофьора, така че той да се наслаждава истински на изминатите километри – тя включва предупреждение за напускане на лентата, асистент за спазване на лентата за движение, интелигентен адаптивен автопилот функция за спазване на дистанция при ниска скорост, система за разпознаване на пътни знаци, система срещу напускане на пътното платно.

С мисъл за Земята

 

Японците отдават своята почит към Земята и предлагат два двигателя – бензинов и дизелов, които отчитат изключително ниски вредни емисии – 1,5 VTEC TURBO с впечатляваща мощност от 182 к.с. и 6-степенна механична предавателна кутия. Другият мотор е новият дизелов 1.6 i-DTEC/120 к.с., който може да се съчетае и с изключително икономичната 9 степенна автоматична скоростна кутия, така че да получите разход на гориво дори под 5л/100 км. Неслучайно на тези двигатели имат надпис - Eearth Dreams – технологията за оптимизирани показатели и горивна ефективност. Така получавате идеалният баланс между комфорта при шофиране и спортно, динамично управление.

Дълъг живот

 

Всеизвестен е фактът, че притежателите на Honda са специални хора, с предано фенско поведение, защото знаят добре, че марката запазва стойността си дълго във времето, като осигурява безрезервна сигурност. Помислете само, че самият производител дава гаранция от 6 години или 150 000 км. Гаранцията срещу вътрешна корозия по каросерията е цели 12 години.