fbpx Истинските уиски истории | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Истинските уиски истории

Шотландската платформа True Tales на уиски Grant’s се завърна с ново издание. Събитието се превърна в традиция и домакините от Grant’s отново предложиха една незабравима вечер на своите гости и приятели.

В Sofia Live Club, уиски Grant’s събра отново популярни актьори, журналисти, както и най-верните почитатели на скоча. Домакин на вечерта бе актьорът от Народния театър Юлиан Вергов, който отново забавляваше публиката със своите истории. Любимецът на театралните фенове и този път бе подготвил любопитни разкази от своето житие и битие. С него на сцената се изявиха актьорите Стефка Янорова, Силвия Петкова и Красимир Ранков.

Те споделиха с публиката личните си истории и преживявания. Някои от тях предизвикаха смях, други ни накараха да се замислим, но всеки един от зрителите откри за себе си своето послание. Гостите се почувстваха по-близки с актьорите и прекараха още една емоционална вечер.

Най-смелите, които се присъединиха към тях на сцената и разказаха свои истории, бяха възнаградени с бутилка Grant`s. И това събитие True Tales не мина без дегустация на предлаганите на българският пазар разновидности на уиски Grant’s. Присъстващите бяха поканени да опитат от уникалните три вкуса – Grant’s Family Reserve, Grant’s Sherry Cask и Grant’s Ale Cask. Посланикът на Grant’s за България – Калоян Александров отново приветства специалните гости и разказа любопитни факти от света на уискито. Сред почитателите на уискито бе и Ники Кънчев, коойто се забавляваше с актьорските истории.

Милица Гладнишка и квартет Дивото зове изпълниха любимите си евъргрийни. Вълнуващата вечер бе изпълнена с много емоции, качествено уиски и истински истории на известните актьори. Предстоят още запомнящи се събития на True Tales .

Историята на марката започнала през 1886 година, когато Уилям Грант, неговата съпруга и деветте им деца започнали строежа на своята дестилерия. Tрудът им продължил повече от година, но бил щедро възнаграден, когато на Коледа 1887 първото уиски потекло от казаните. Семейството, традициите и доверието в близките са едни от основните фактори, спомогнали за запазването и развитието на марката през годините в продължение на вече пет поколения. Впечатляващ е фактът, че за 125 години история на компанията са се сменили едва 6 Мастър дестилъра.