fbpx Изцяло новият Hyundai i30 бе представен в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Изцяло новият Hyundai i30 бе представен в София

етикети


В София бе представен най-новият модел на Hyundai i30. Новото поколение се отличава с елегантност, стил и финес. Изцяло новата каскадна радиаторна решетка е вдъхновена от формата на изливаща се, разтопена стомана и създава силно усещане за мощ и движение. Впечатляващи нови LED предни фарове, привличащите погледа LED дневни светлини и дизайна правят автомобила наистина забележителен. 

Моделът се предлага с нови модерни бензинови и дизелови двигатели с турбокомпресор, които увеличават динамиката на изцяло новия i30 като в същото време в съчетание със 7-степенната трансмисия с двоен съединител осигуряват впечатляващо ниски нива на вредни емисии и разход на гориво. Акцент е новия бензинов 1.4 T-GDI, произвеждащ 140 к.с.

Новото поколение Hyundai i30 не просто е в крак с новите технологии, но диктува тенденциите. На борда ще се насладите на безпроблемен достъп до интегрирани системи за свързаност, навигация, информация и развлечение чрез „плаващия“ 8-инчов сензорен екран. Функциите LIVE Services и Apple CarPlay ще са с вас по време на всяко пътуване, а безжичното зареждане на смартфони е дискретен поглед към бъдещето.

Системите за сигурност също са много голяма часто то тях се предлагат серийно - DAA-Система за разпознаване на умора на водача; AEB-Автономно аварийно задействане на спирачките; LDWS-Система за следене на пътната лента и предупреждение при нейното напускане; LKAS Система за поддържане на пътната лента; HBA-Система за автоматично превключване между дълги и къси светлини.