fbpx Изцяло новият Hyundai KONA вече е в България с цени от 49 900 лв. | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Изцяло новият Hyundai KONA вече е в България с цени от 49 900 лв.

етикети

Новата KONA се предлага в 4 версии - електрическа, бензинова, хибридна и спортна N Line.

Дори базовата версия Comfort разполага с екстри и оборудване, характерни за по-високия сегмент. 16-инчови алуминиевите джанти, LED фарове и LED осветление в купето допринасят за атрактивния изглед на автомобила и комфорта на пътниците.

За версията с трицилиндров редови двигател, чиято мощност достига 120 к.с и се предлага с механична 6 степенна скоростна кутия, цените стартират от 49 900 лв с ДДС

Автоматична 7- степенна скоростна кутия се предлага с четирицилиндров редови двигател с 198 к.с. Цената на този модел с най-високото ниво на оборудване е 74 900 лв с ДДС.

Освен традиционните бензинови двигатели, Hyundai KONA разполага и с хибридно предложение. Версията на бензиновия двигател 1.6 GDi с директно впръскване и захранваният с батерии електрически мотор работят заедно, за да осигурят изключителна производителност с комбинирана мощност от 141 к.с./ 104 kWh. Стартова цена е 61 900 лева.

 

С изцяло новата KONA, Hyundai Motor демонстрира своята отдаденост към устойчива мобилност и дизайнерско мислене.  Тя се води от технологиите и усъвършенства опита, спечелен с гамата IONIQ - иновативни и награждавани електрически автомобили. В същото време KONA отговаря на разнообразните нужди от мобилност на клиентите, предлагайки различни видове задвижващи агрегати.

Новата KONA е по-голям, но все още подходящ за града SUV, с по-дързък стил, който придава по-динамично присъствие на пътя и ориентиран към водача интериор.

За да осигури максимално „жизнено пространство“ за пътниците, изцяло новият модел е по-дълъг до 4350 мм дължина, което е със 145 мм повече от предишното поколение.