fbpx Излезе от печат новия брой на сп. Твоят БИЗНЕС, сезон Пролет | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Излезе от печат новия брой на сп. Твоят БИЗНЕС, сезон Пролет

След като в края на миналата година, верни на новите технологии и тенденции, създадохме нашата нова платформа, която сега четете, точно преди първите дни на пролетта излезе от печат и първият хартиен брой на сп. Твоят БИЗНЕС за годината, сезон Пролет.

Живеем в едно ново време, в което в движение се учим на нов начин на правене на бизнес. Затова и темата на броя е именна такава “Новите правила на бизнеса”.

Твърдо сме убедени, че успяхме да съберем изключително стойностни материали, чиито автори са мениджъри на големи български и чужди компании, които работят на нашия пазар. Те споделят с всички нас опита, който имат и както винаги дават реално работещи съвети за бизнеса изцяло в съзвучие с днешната трудна ситуация за бизнеса.

В увеличения брой страници ще намерите съвети за това как днес да бъдете успешен кредитоискател през финансовите институции. Дали наистина можете да управлявате европроекти, защото по-трудното започва след спечелването на проекта. Даваме формулите за нови бизнес модели. Заедно с това ще намерите полезни материали за начина на управление и стойността на човешкия капитал. Ще научите как да извлечете ползите от интернет. Опитахме се да потърсим какво може да бъде бъдещето на някои сериозни индустрии – автомобилна, хранителна, туризъм. Не искаме да пропускаме и факта, че хубави събития в компаниите се случват и днес, и затова те трябва да бъдат отразени по достоен начин. Как точно ще разберете в няколко материала? Посипахме и една щипка блясък от изкуството и бизнеса.
Накрая оставихме черешката на тортата – красота и зрелищност от световния автомобилен салон в Женева, март 2010г.

Вярваме, че всеки сме намерили нещо полезно. Вярвам, че ще провокираме вашата предприемчивост и когато в следващия сезон бъдем отново заедно на страниците на списанието ще може да споделите вашата добра практика. Очаквайте следващия специален брой в началото на лятото през юни.

А до тогава не забравяйте да търсите всеки ден полезното за вас тук!

Новият брой търсете в търговската мрежа и в големите вериги бензиностанции, както и допълнителна информация в редакция на тел. 02/462 70 58