fbpx Изненадайте половинката за Св. Валентин | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Изненадайте половинката за Св. Валентин

Изненадайте половинката за Св. Валентин

Със сигурност обичате да правите подаръци на хората, които обичате. Удоволствие е да видите как усмивката изгрява по лицето на любимия човек. Един специален подарък, може да заздрави връзката ви и да ви донесе много топли и уютни моменти. Защо не изберете е-четец като подарък за Свети Валентин?

Този подарък ще напомня за вашата любов отново и отново. Компактният е-четец може винаги да бъде с вашия любим и да му напомня за чувствата ви ден и нощ. Вътрешната памет на устройството е достатъчна да събере цяла библиотека, като в същото време удобно се побира в джоб или в малка дамска чантичка. Екранът на електронния четец няма отблясъци на слънце, ето защо позволява да се насладите на удоволствието от четенето навън. Благодарение на подсветката, която много четци имат, вече можете да четете при всякакви условия на осветеност. Дали пътувате или сте у дома, вашият подарък ще е винаги близо до сърцето на любимия ви.

Четенето на глас един на друг ще се превърне в приятно преживяване и за двама ви. Организирайте си вечер, в която да четете на глас един на друг. Изберете книга, която ще бъде интересна и на двама ви. Използвайте актьорските си умения, за да впечатлите половинката си. Четенето е един прекрасен начин да прекарате време заедно, ставайки съпричастни на героите от роман, на емоциите на любим поет или споделяйки вълнуващо пътуване до екзотична страна. Взаимните преживявания ще ви направят още по-близки.

Обсъждането на току що прочетена книга ще ви помогне да се разбирате един друг по-добре. Колкото по-често срещани са темите, които обсъждате, толкова по-здрава ще става връзката ви. В разговори за героите и събития от книгата ще научавате все повече един за друг.

Покажете на своя любим, че знаете как да го изненадате.


 

Facebook коментари