fbpx Кандидатстването в Годишните награди за отговорен бизнес 2016 продължава | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Кандидатстването в Годишните награди за отговорен бизнес 2016 продължава

Кандидатстването в Годишните награди за отговорен бизнес 2016 продължава

Номинации за ГОДИШНИ НАГРАДИ ЗА ОТГОВОРЕН БИЗНЕС 2016 са все още отворени и всяка компания независимо от размер, сфера на дейност и членство във може да кандидатства до 13 февруари 2017 г. Това е най-утвърденият и авторитетен конкурс за корпоративна социална отговорност у нас. Подаването на кандидатури е безплатно и изцяло онлайн на уебсайта на БФБЛ. Бизнес конкурсът е национален и отворен за всяка фирма независимо от размер, сфера на дейност и членство във Форума.

„Каним отговорните компании от всички сектори, които инвестират ресурси в проекти с добавена стойност за обществото и така трайно променят средата, в която живеем, да участват в състезанието. Конкурсът им дава възможност да представят своите добри практики и сериозни ангажименти към образованието, здравеопазването, служителите, околната среда идруги социални сфери. Нека заедно докажем, че отговорното бизнес поведение е път към успеха и в България”, каза Ираван Хира, председател на БФБЛ.

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ за 14-а поредна година ще отличат усилията и постиженията на частния сектор в следните шест категории: Инвеститор в обществото;Инвеститор в знанието; Инвеститор в околната среда; Инвеститор в човешкия капитал; Маркетинг, свързан с кауза; Най-добра социална политика на малко и средно предприятие.Всички номинирани проекти се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите към определена кауза или инициатива на компанията.

 Проектите се оценяват от уважавано жури от професионалисти от различни области, а победителите ще бъдат обявени на гала церемония на 14 март 2017 г.

 Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ са учредени през 2003 г. Целта им е да популяризират дейностите на компаниите с най-сериозен принос към корпоративната социална отговорност в България и да мотивират останалите фирми да развиват активна социална политика. 

Facebook коментари