fbpx Kaufland България стартира безплатна онлайн академия за младежи | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Kaufland България стартира безплатна онлайн академия за младежи

Kaufland България слага начало на поредица безплатни онлайн семинари под името We Know, You Grow. Уебинарите са насочени към ученици, студенти и наскоро завършили висшето си образование млади хора, на които предстои да направят първите крачки в своето кариерно развитие. В онлайн академията професионалисти на Kaufland България ще споделят добри практики от своята работа в компанията и ще засягат разнообразни теми, свързани с изграждането на професионални и личностни умения като работа в екип, управление на времето, креативно мислене, приоритизиране на задачи и много други.

Онлайн семинарите ще се провеждат веднъж месечно и ще са с продължителност от един час. Участващите в тях лектори работят в различни дирекции на Kaufland България и имат разнообразни сфери на дейност – от търговия и продажби до маркетинг и комуникации, човешки ресурси, финанси, счетоводство и много други.

Първият уебинар от академията We Know, You Grow ще се проведе на 30 юли, четвъртък, от 16:00 до 17:00 ч., а негов лектор ще бъде Константин Петров, мениджър кампании в отдел „Маркетинг“ на Kaufland България. Всеки желаещ да участва в семинара, може да се запише напълно безплатно в онлайн формата за участие.

Чрез създаването на онлайн академията We Know, You Grow Kaufland България си поставя за цел да бъде партньор в първите стъпки от кариерния път на бъдещите млади професионалисти в България, да стимулира желанието им за професионално развитие, да им помогне да  натрупат ценни знания и да повишат своите личностни умения. Участниците в уебинарите ще имат възможност и да опознаят културата на Kaufland, нейния лидерски стил и ценности, както и да се запознаят отблизо с естеството на работа в компанията.

Онлайн академията We Know, You Grow е поредна стъпка от редица мащабни проекти за млади таланти и бъдещи професионалисти, в които инвестира Kaufland България. Вече трета година компанията провежда своя най-голям проект за развитие на млади таланти „Управители на бъдещето“, чрез който търговската верига дава възможност на младежи с малък или нулев професионален опит да преминат едногодишно обучение, след което директно да продължат кариерата си в компанията на постоянен трудов договор и на желаната от тях експертна или ръководна позиция. Благодарение на дългогодишните практикантски програми на Kaufland България, всяка  година между 70 и 100 ученици получават възможност да натрупат практически опит в сферата на модерната търговия, а на следващ етап много от тях стартират кариерата си в компанията.