КИА Моторс България с награди от уеб конкурс

КИА Моторс България спечели първо място в своята категория "Автомобили", както и голямата награда "Най-добър сайт" 2012.
Конкурсът Български награди за уеб се организира за четвърта поредна година от Българска уеб асоциация. Конкурсът е разделен на четири части: Браншови награди за уеб, Медийни награди за уеб, Професионални награди за уеб и Маркетинг награди за уеб.
За всяка от групите журито е различно и е съставено от представители на бизнеса, медиите и професионалистите в уеб. Основната цел на конкурса е да поощри професионализма в уеб, като стимулира добрите практики.
Тази година конкурсът се проведе през месеците май — юни 2012 г.
Официалният сайт на КИА Моторс България, изработен от Студио X, представя подробно моделите на марката и предоставя различни полезни инструменти като ценови конфигуратор, лизингов калкулатор, виртуален приемчик – онлайн сервиз, указателни карти на дилърските представителства, информация за модели втора употреба с гарантиран произход, специална програма „КИА Фамилна Грижа” и много други за максимална информативност и полезност на своите потребители.
Тази година КИА Моторс България чества своя 10 годишен юбилей. Специлано за случая компанията разработи и празнична интернет страница - http://www.kia.bg/celebrate_anniversaray/, която информира настоящи и бъдещи клиенти на марката за промоционални условия в продажбите на автомобили, както и атрактивни сервизни услуги. През 2012г. КИА Моторс България лансира и 3 изцяло нови модела Рио, Оптима и сийд, които са със силна заявка за успех в съответните сегменти.

Facebook comments