fbpx Клауд хостинг за първи път в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Клауд хостинг за първи път в България

Клауд хостинг за първи път в България

етикети

ICN.Bg, работеща в областта на хостинг решенията за бизнеса, обяви старта на нова за страната хостинг услуга. Имайки предвид развитието на технологиите през последните години и следвайки все по-широкото навлизане на облачните технологии в световен мащаб, ICN.Bg предоставя на българския бизнес най-авангардните решения за хостинг. Традиционен новатор в сферата на хостинг решенията, фирмата довежда до българския пазар най-доброто от световните технологични тенденции.
За разлика от традиционните хостинг решения, “Cloud” концепцията представлява 100% достъпна, елестична IT инфраструктура, която осигурява необходимия за определена цел ресурс в точния момент. Този ресурс става достъпен от момента, в който клиентът го заяви, без излишно губене на време за конфигурация. Въвеждането в експлоатация при облачните хостинг услуги става за минути, за разлика от часовете, необходими за конфигурация на традиционния тип хостинг решения.
Юлиян Бориславов, управител на ICN.Bg, коментира: „И днес ползваме редица облачни концепции, но прогнозите сочат, че през 2020 г. ще имаме 50 милиарда свързани устройства. Ще живеем в умни къщи, ще караме умни коли... При това огромно информационно натоварване все по-голямо значение ще имат облачните технологии. Затова ние решихме да въведем клауд хостинг услугата за България, която е напълно автоматизирана и изключително гъвкава. Тя пести време, инвестиции и ресурс и минимизира грешките. Надявам се, че така ще дадем на българските фирми възможност да се съсредоточат върху това, което могат най-добре, а ние ще се заемем с всичко останало в технологично отношение.“

Facebook коментари