fbpx Клубното ниво в България стига нови висоти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Клубното ниво в България стига нови висоти

 

С фантастично Future Heroes Show с авангардни костюми и аксесоари, уникална сценография и екцентрична хореография на 19 декември в София ще отвори врати новото заведение Bedroom Premium club. Столицата ще се сдобие с един напълно различен клуб издигне клубният живот у нас до най-високите европейски стандарти – перфектен звук, VIP зона, екстравагантен интериор, служители, паркиращи автомобилите, първокласно обслужване.

Клубът се намира се в сърцето на София, на улица Леге, в сградата на някогашната „Италианска банка“, сега паметник на културата. След дълго изследване на архивни фотокадри арх. Пламен Методиев и арх. Ивона Шахова (ИНТЕРАРХ СТУДИО) с хирургическа точност възстановяват елементиq, които обработват в оригиналния им вид. Преобразеният банков салон е с площ над 600 кв.м и с богата архитектурна орнаментика – фризове, капители, корнизи, колони.

 

Обстановката напомня за античен храм, едновременно с това създава внушение, че гостът е и в тронната зала на двореца на Дарий и Ксеркс в древния Персеполис, но и че е в свръхмодерен космически кораб от фантастичната сага “Старгейт – едно пътуване с машината на времето, към което е добавено бъдещето с неговите нови архитектурни елементи в синтетичен модерен растер, екрани с 3D video mapping, финиши, метални перфорирани пана. Фалшът отсъства, всичко е истинско дърво, метал, камък, стъкло, естествена кожа, натурален текстил. Център на композицията е динамично осветена сцена с интегриран catwalk, който дава възможност за разгръщане на мащабна балетна хореография, допълнена с перфектен звук и мултимедийно шоу.
Акцент в интериора е таванът на клуба, който е уголемена проекция на картината “Shhh” на художничката Искра Георгиева, в която са събрани “забранени образци” от еротичното изкуство.