fbpx Компаниите обявявиха стажантските си програми | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Компаниите обявявиха стажантските си програми

Компаниите обявявиха стажантските си програми

По време на традиционния форум “Форум КАРИЕРИ”, който стартира днес, много компании обявиха възможностите за младите хора да бъдат стажанти в техните компании, като след това биха имали възможност и да станат техни служители.За първи път в своята практика най-големият производител на хранителни продукти в страната „Белла България” предлага стаж в областта на продажбите, маркетинга, човешките ресурси и снабдяването. Условие за участие в програмата е студентите да са завършили успешно трети курс и да притежават отлична компютърна грамотност. Освен възможността за усъвършенстване в конкретна професионална област, одобрените кандидати ще получат и финансово възнаграждение за периода на стажа.

УниКредит Булбанк дава началото на Стажантска програма 2010, която е подходяща за дипломанти или студенти последен курс на обучение в специалности, свързани с банковия бизнес с компютърна грамотност и свободно владеене на английски. От екипа за Подбор на кандидатите в банката обясниха, че предимство ще имат кандидатите с добри комуникативни умения, инициативни, организирани и обичащи екипната работа. Миналата година в програма се включиха 250 студенти и млади специалисти, 47 от тях вече работят в банката
 

Над 50 студенти от различни висши учебни заведения ще бъдат приети на стаж в Банка Пиреос през 2010 г. Стажовете ще бъдат платени и ще започнат през месец май като тяхната продължителност ще бъде най-малко четири седмици. След преминаване през специална въвеждаща програма, стажантите ще работят в различни дирекции и отдели на Банка Пиреос и ще усвояват практически умения за работа в реална бизнес среда. На най-успешно представилите се стажанти ще бъде предложено удължаване на стажа или постоянна работа в Пиреос Груп. Досега в Стажантската програма на Пиреос Банк са участвали над 250 студенти, като близо една трета от тях впоследствие са започнали работа в компанията.

“Форум КАРИЕРИ” се провежда от 15 март до 14 април в София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас.
 

Facebook коментари