fbpx Компания класира сервизите с които работи | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Компания класира сервизите с които работи

Класация на доверените сервизи, с които компанията работи във всички по-големи градове в България. Компанията реализира детайлен анализ и класира 120-те автосервиза, водейки се от основната си философия за висококачествено обслужване и постоянна грижа към клиента.

Това е първата застрахователна компания в България, която в следствие на задълбочено проучване класира сервизите, с които работи. Всички те са покрили високи първоначални изисквания при сключване на договор за сътрудничество със застрахователната компания. Въпреки това, УНИКА прави още по-профилирано оценяване на сервизите, за да е в помощ на клиентите си.
Подреждането на най-добрите сервизи е факт след извършено оценяване от експертите на застрахователното дружество по множество показатели, обединени в три категории: материална база, условия по договор и показатели на база резултати (извършени ремонти и т.н.). Класирането е направено чрез символа „Q”. Оценените в класацията партньори на УНИКА с “QQQQ” и “QQQ” гарантират първокласна материална база и максимално добро представяне на съответния сервиз по всички критерии в проучването на застрахователя.
Компанията ще обновява класацията на всеки три месеца. Предстои да се добави и нова категория – оценка на клиента. Това ще става чрез провеждане на анкетно проучване сред клиентите на компанията.