fbpx Конкурсът за маркетингови проекти на БАПРА приема заявки | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Конкурсът за маркетингови проекти на БАПРА приема заявки

Конкурсът за маркетингови проекти на БАПРА приема заявки

Българската асоциация на ПР агенциите ( БАПРА ) започна набирането на кандидатури в десетото юбилейно издание на BAPRA Bright Awards - единственият конкурс в сферата на маркетинговите комуникации у нас с жури изцяло от водещи международни експерти в сферата на връзките с обществеността! Заявки за участие ще се приемат през онлайн платформата на конкурса www.bapra.bg/2019 до 1 април 2019 г. Кампаниите следва да са осъществени в периода март 2018 г. – края на февруари 2019 г.

Новото в тазгодишното юбилейно издание на конкурса са допълнителните категории - общо 12, които дават възможност най-пълно да бъде разкрит потенциала на кандидатстващите проекти:

❏ CSR кампании: образование; околната среда/екология; здравеопазване; култура
❏ Кампания за изграждане на имиджа на град/населено място
❏ Кампания за нов продукт
❏ Кампания за нова услуга
❏ Кампания B2B
❏ Кампания Executive Communications
❏ Кампания Thought Leadership
❏ Маркетинг на агенция
❏ Кампания Thought Leadership в PR сферата


„Разширихме значително категориите с цел проекти от всякакъв мащаб и характер да намерят своето място в конкурса. Освен това ПР индустрията продължава да търпи сериозна трансформация и използваните инструменти и похвати в работата ни стават все повече. Вярваме, че наградите на БАПРА трябва да са в крак с тези промени. И понеже БАПРА е организация на ПР агенциите, добавихме две нови категории специално за агенциите, тяхното маркетиране и принос към развитие на професионалната среда.“ – споделя Мария Гергова-Бенгтссон, Председател на БАПРА за периода 2018-2020 г.

Кандидатурите се подготвят на английски език и няма ограничения в броя проекти, които могат да бъдат подадени от една компания.

Списанието за поредна година е медиен партньор на конкурса. Партниращи организации на BAPRA Bright Awards 2019 са: Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ), Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ)