Коучинг пътешествие

Първото българско обучение по коучинг се провежда за 7-ми път в България, а пътешествието започва на 14-октомври 2016 в София и вие може да станете част от него.

Ако искате да направите промяна - започнете най-напред от себе си. Ако искате всеки ден да започвате деня си с удивление - започнете с осъзнаване на това “Кой съм аз?” Ако искате да живеете Голямото си Аз и да играете Голямата си Игра - разширете собствените граници и направете първата си крачка… Защото “пътешествие от хиляда мили започва с една малка крачка” (Лао Дзъ) ~ Intunity Coaches.

За кого е?

  • За лидери от ново поколение и визионери, които се доверяват на собствената си интуиция и вътрешен глас, и знаят, че не могат да научат никого на нищо, но могат с примера си да вдъхновяват и да водят.

  • За вдъхновяващи мениджъри, които са готови да предизвикат себе си и да се научат да “танцуват” с промяната, така че да постигат устойчиво развитие за екипа и организацията си.

  • За всеки, който търси промяната - в начина, по който сътворява живота си или управлява екипа или бизнеса си.

  • За всеки, който жалае да вдъхновява другите да израстват и да дават най-доброто от себе си.

  • И не на последно място - за всеки, който желае да усъвършенства изкуството на човешките взаимоотношения и да овладее трансформационния коучинг като един от най-ефективните начини за реализиране на промяна и реализиране на високи постижения.

Intunity Coaches не е просто “обучение” - то е едно трансформиращо преживяване, което води до постигането на устойчива промяна на всички нива, при това от мястото на собствената ви същност. В него ВИЕ сте откривателите и създателите, а ние ви съпровождаме и подкрепяме по пътя, така че да го вървите с радост и лекота ~ като не преставате да се удивлявате на откритията, които правите за себе си и за света…

Майсторството е в лекотата и в това да бъдеш в хармония с естествения ред на нещата. В Intunity Coaches ние ви вдъхновяваме да бъдете Майстори на собствения си живот, така щото вие, на свой ред, да го правите за другите. Създателите и водещите на Intunity Coaches® - Гергана Павлова и Пламен Петров ви очакват.

За повече информация и регистрация:http://www.intunitycoaches.com/register.html

Ето какво споделят и някои участници от предни обучания http://www.intunitycoaches.com/testimonials.html

Facebook comments