fbpx Красиви изненади в небето за 8ми март | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Красиви изненади в небето за 8ми март

За да накарат пасажерите от нежен пол буквално да полетят в небето от щастие, Air France и KLM ще отбележат Международния ден на жената с необикновен жест. На 8 март двете авиокомпании ще поднесат своя комплимент към дамите, за да ги накарат да се чувстват истински специални като им дадат възможност да се качат на борда на своя полет преди господата. Дори пътниците от мъжки пол, които са се възползвали от специалната услугата за приоритетен бординг, ще трябва търпеливо да изчакат своя ред. Изненади в празничния ден за жените пасажери ще има и в зоните за бординг и в бизнес салоните, където ще ги очакват шоколад и рози.
Всички дами ще разберат за подготвяната изненада от летищния персонал когато се явят на гишетата за регистрация, а на бордните им карти ще бъде изписано посланието „Приоритетен бординг за дамите“.

Към двете традиционни зони за бординг пред изходите, а именно „Skypriority“ и „General boarding“, специално за нежния пол ще бъде осигурена още една допълнителна зона,  наречена тематично „Дами“ (“Ladies”). Всички пасажери от нежен пол ще бъдат поканени да заповядат на специалната за тях зона със съобщението: „Дами и господа, Air France и KLM с гордост подкрепят Международния ден на жената. Днес всички дами ще бъдат поканени първи на борда.“ Жените, избрали да летят с Air France и KLM на 8 март, по случай празника ще бъдат посрещнати и с поздравителни плакати в зоната за регистрация за полета, пред изхода, както и в кабината на самолета.
Освен всичко това, стюардеси и дами пилоти на Air France са сформирали седем изцяло женски екипажа, за да подчертаят ангажимента на компанията към подкрепа на правата на жените в целия свят. На 8 март те ще извършат полети на дълги, средни и къси разстояния с излитане от Франция.