Он-лайн магазин iZone.bg предлага нови стандарти за търговия

Най-новият български онлайн магазин за мобилни компютри, дигитална електроника и аксесоари, iZone предоставя нов начин на пазаруване в Интернет. Той съчетава ключовите предимства на съвременния модел за онлайн търговия. Сред тях са бързият достъп до най-новите продукти на пазара, големият избор, удобният и изгоден начин на пазаруване с големи отстъпки в цената, спестяването на време.
Новият онлайн магазин предоставя надежден начин на пазаруване в мрежата. Всички регистрирани потребители имат възможност да следят статуса на поръчките си в реално време, да съхраняват информация за желаните от тях продукти, както и да имат достъп до горещите новини от ИТ пазара и специалните предложения на iZone.bg.
В момента iZone.bg организира анкета “Открийте ползите от новия начин на пазаруване!“, Така създателите му могат да разберат най-добре награсата на българските онлайн потребители и да предостави повече ползи за тях. Всеки, гласувал в анкетата само веднъж най-късно до 25.12.2009 г., ще бъде регистриран за участие в томбола с много интересни награди.
Повече на http://www.izone.bg/25/index.html