fbpx Лукс от Флоренция | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Лукс от Флоренция

Лукс от Флоренция

Световноизвестният бранд Porsche Design представи първата дамска чанта. TwinBag е истинска революция в света на дамските чанти със своя уникален дизайн и оригинална концепция – подвижните дръжки позволяват чантата да се носи в ръка или на рамо. Името изразява уникалността на продукта с две лица – ежедневна чанта с дълги дръжки и елегантна чанта с къси дръжки аналогично на близнаците, които имат еднакво ДНК и същевременно са различни личности.

Всяка чанта е направена във Флоренция от изкусните ръце на италианските майстори. В производството се използват най-висококачествените материали – растително дъ-бена кожа, подчертана от детайли от благородни метали /жълто, бяло и розово злато, сребро и хром/. Опитът и традицията на поколения италианските майстори прозират в сложния производствен процес – чантата се шие ръчно от едно цяло парче телешка кожа, металните детайли се галванизират и след това се полират ръчно, а подплатата е от мека алкантара.

Отличителната визия на всеки един модел TwinBag е резултат от многообразните ком-бинации от премиум кожа и метални детайли. Колекцията включва две лимитирани чанти – от сива крокодилска и синя щраусова кожа, както и 13 стилни и модерни вари-анта от телешка кожа. Цветовата палитра включва елегантно бяло, непреходно бежово, модерно оранжево и класическо черно.

Facebook коментари