fbpx MINI представи новият си модел - купе | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

MINI представи новият си модел - купе

MINI разширява моделното семейство с първия двуместен модел в историята на марката – Купе. Мъникът впечатлява с ненадмината в сегмента на компактните автомобили пъргавина, уникална концепция на каросерията и интериора, както и типичните за марката премиум-характеристики по отношение на качеството и оборудването.
Големият багажник с променлива вместимост осигурява максимална гъвкавост. Благодарение на големия, отварящ се високо заден капак и широкия, отварящ се както от мястото на водача, така и от това на спътника до него отвор за дълги предмети багажникът може да се пригоди към най-различните транспортни задачи в ежедневието, за свободното време и за пътуванията на двама пътника.
За пръв път при MINI за оптимизиране на въздушния поток при висока скорост се монтира активен заден спойлер. Когато MINI Купе достигне скорост 80 км/ч, интегрираният в капака на багажника аеродинамичен елемент се издига автоматично. Когато скоростта падне под 60 км/ч, задвижваният от четирираменна конструкция спойлер отново се прибира в капака на багажника. Мощността стартира от 122 до 211 к.с.