fbpx Мобилни по света | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мобилни по света

Телеком Аустрия Груп прави голяма стъпка в посока „глобално село”. С аброудбанд всеки клиент вече ще може да сърфира в движение през лаптоп, нетбук, таблет или смартфон, независимо от своя мобилен оператор, в повече от 50 страни на единната цена от 59 цента на MB. Както служебно, така и частно пътуващите ще се възползват от мобилен високоскоростен интернет със скорост на сваляне до 7,2 mbps, сигурен размер на разходите, и ще пестят при това до 80 % в сравнение с традиционния роуминг.

Като първа стъпка сърфирането с аброудбанд ще бъде възможно в повече от 50 страни в цял свят. Аброудбанд може да се поръча удобно онлайн. Заявката е възможна в 27-те държави-членки на ЕС (вкл. Швейцария). Заплащането може да се извърши лесно с American Express, Diners, Mastercard, Visa и PayPal. В близко бъдеще аброудбанд ще се предлага в повече от 50 страни, включително извън Европа, както и от оторизирани дистрибутори на летищата, на борда на самолетите и на пътуващи изложения. В зависимост от нуждите си клиентите могат да изберат подходящия пакет аброудбанд: предлагат се SIM карта, микро SIM карта и Ю Ес Би Модем Бокс (вкл. SIM карта). Разходите за закупуване на SIM карта, респективно на микро SIM карта са 19,90 евро, срещу 49,90 евро получавате Ю Ес Би Модем-Бокс.

След инсталация „плъг и плей” клиентът се регистрира онлайн където и да е по света, с това активира акаунта си и може веднага да започне да сърфира.