fbpx Мотивирайте служителите и подобрете тяхната продуктивност и кондиция със серията MX на Logitech | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Мотивирайте служителите и подобрете тяхната продуктивност и кондиция със серията MX на Logitech

Ако трябва да бъдем откровени, гледките на морално остаряла и амортизирана периферия във фронт офисите са удар върху имиджа на компаниите и откровено разочарование за служителите, които са принудени да я използват. Проблемът може да бъде решен много лесно със закупуването на модерните мишки и клавиатури Logitech MX, които не само ще вдигнат максимално технологичния „рейтинг“ на компютъризираните работни места, но и значително ще подобрят производителността, както и здравословното състояние на служителите.

Проблемът със здравословните рискове от използването на неудобна периферия изобщо не трябва да бъде подценяван, защото макар и в по-дългосрочен план може да доведе до непоправими щети за здравето. Затова Logitech се фокусира върху оптималната ергономия на продуктите от най-престижната серия MX, които са разработени именно за ежедневно интензивно ползване в продължение на много часове, с минимум риск за здравето на потребителите. Това се постига от една страна с оптимизираната с години форма, която е плод на продължителни лабораторни тестове, а от друга с прилагането на качествени и издръжливи материали, осигуряващи приятно чувство и комфорт при работа.

Освен с топ ергономия серията Logitech MX се отличава и с иновативна функционалност

По-големият модел мишка, предназначена за професионалисти, Logitech MX Master 3, има супер бързо скрол колелце, с което превъртането на 1000 реда за 1 секунда не е проблем. В допълнение е налично и второ колелце за хоризонтален скрол, което високо ще оценят работещите с широки таблици. Допълнителните бутони могат да бъдат настроени за други често използвани команди и функции, като например превключване между приложенията, копиране и вмъкване и т.н. Прецизният сензор позволява настройка на скоростта на движение на курсора, но то винаги е точно и плавно, което е много важно за професионалистите, занимаващи се с програмиране, проектиране и редактиране на мултимедийни файлове.

По-компактното предложение – мишката MX Anywhere 3 – е подходяща за дами и изобщо хора с по-малки длани, както и за левичари. Както подсказва името, тя може да работи навсякъде, дори върху стъкло. С нея можете да изразите и своята индивидуалност като избягате от деловото сиво и черно и заложите на бяло или дори на смелото розово. MX Anywhere 3 може да работи до 70 дни с едно зареждане на вградената батерия, която се презарежда бързо посредством USB-C кабел.

Естествено допълнение към тези мишки-шампиони е изключително красивата клавиатура MX Keys, която е стилна, елегантна и с красива подсветка. При това умна подсветка, която се включва автоматично, когато околната светлина стане недостатъчна и само когато дланите ви се доближат до нея. MX Keys се отличава с нископрофилни бутони със специална форма, с които писането е много по-удобно, точно, бързо и не на последно място – тихо. Клавиатурата има цял куп удобни бързи бутони за често използваните приложения и команди.

Отличителна черта на продуктите Logitech MX е поддръжката на набор от команди, които са специфични за поддържаните приложения от офис пакета на Microsoft и комплекта креативни приложения на Adobe. Така те са максимално полезни във всяка програма, а смяната на настройките става напълно автоматично.

Освен това всеки от трите продукта може да работи и превключва безпроблемно между три устройства. Отнема по-малко от секунда. Още по-впечатляваща е функцията Flow, която позволява прехвърляне на информация по възможно най-простия начин – с копиране и вмъкване между свързаните устройства, дори да са с различни операционни системи.

MX Master 3, MX Anywhere 3 и MX Keys разчитат на надеждна безжична връзка с доставяния в комплекта мини USB адаптер или посредством Bluetooth, което ги прави практически съвместими с всяко мобилно устройство.

Инвестицията в продуктивността, мотивацията и добрата кондиция на служителите винаги се отплаща, а използването на продуктите Logitech МX определено ще ви донесе и отличителен технологичен имидж. Ще ги намерите при онлайн партньорите на марката и в големите вериги за електроника.

</