fbpx Наблизо и надалеч | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Наблизо и надалеч

Уелкам Травел представя

Наблизо и надалеч

Да намериш коректна и професионална туристическа агенция днес се оказва задача с повишена трудност. Недобрите новини за фирми в бранша, които затварят, а туристите им се намират някъде по света, допълнително стряскат. Кризата обаче отсява слабите и място на пазара има само за тези, които предлагат качество, коректност и лично отношение към всеки един клиент.

Именно сред успелите да издържат на буреносните облаци, е екипът на туристическа агенция Уелкам Травъл ЕООД. Създадена през 2006 г. както мениджмънтът, така и останалите служители от фирмата имат дългогодишен опит в сферата на приемащият и изпращащият туризъм както в България, така и в чужбина. Агенцията е лицензиран туроператор и турагент с удостоверение за регистрация № РК-05634, издадено от МИЕТ и сертификат за сключена задължителна застраховка отговорност на туроператора, издаден от ЗД Евроинс. Компания притежава и сертификат за качество ISO 9001:2008.

Амбициозният екип на агенцията залага на качествен туристически продукт и перфектно обслужване на своите туристи. Доказателство за постигнати резултати в това отношение е доверието на доказани външни партньори.

Още по-сериозно доказателство за коректната работа на Уелкам Травъл, са хилядите туристи, посетили различни близки и далечни краища на света, благодарение на отличните предложения и перфектната организация на пътуванията и престоя. Понякога инфарктни за екип на агенцията ситуации, защото когато работиш с много контрагенти, а още повече и с персоналното разбиране на всеки човек за „добро и отлично“, остават напълно скрити за туристите.

Агенцията предлага туристически пакети до близки и екзотични дестинации, самолетни билети, индивидуални пътувания, хотелски резервации в България и чужбина, застраховки, коли под наем и кратки екскурзионни програми. Важно направление във фирмата са самолетните екскурзии до Испания, Израел, Дубай, Тенерифе, Чехия, Египет, Тунис, Мароко, Мексико, Бразилия, Аржентина, Китай, Куба и др.

Мароко

Едно от примамливите предложения е имперския тур на Мароко. За 8 дни ще се потопите в приказния свят на Рабат, Казабланка, Маракеш, Фес, Танжер. В Казабланка ще разгледате Мавзолея на Мохамед V, кулата на Хасан и кралския дворец. В Маракеш ще посетите градините Менара и още шедьоври на ислямската архитектура. Ще имате време да се потопите в типичните пъстри пазари и ще опитате невероятни вкусотии.

Дубай – достижим лукс и незабравими спомени

За 8 дни и 7 нощувки се гмурнете в приказния арабски свят, където по уникален начин се съчетават минало и съвремие, традиции и последни постижения на архитектурата. Ще може да обядвате в Burh al Arab 7* и да се изкачите на най-високата кула на света - Burj Khalifa. С лодка ще се разходите из каналите на Дубай. Истинската душа на арабите ще разкрием по време на сафари в пустинята. След залез ще отседнем в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечеря, а накрая ще завършим с изпълнението на арабски танци. В Дубай ще ви покажем най-големия пазар, откъдето търговци от цял свят се снабдяват с подправки, парфюми, електроника и други стоки.

Ще имате възможност да посетите и Абу Даби – ще ви заведем на крайбрежната улица, където ще ви омае спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. Предлагаме още много възможности за индивидуални екскурзии на място. По време на цялото пътуване и целия престой ще бъдете придружени от представител на фирмата. Екскурзии и почивки в Дубай и ОАЕ се организират всеки месец през 2015 г.  

 

Индия

Екзотичното пътуване ще започне от полета с катарските авиолинии. Делхи – светът на ултрабогатите и изключително бедните, но с широки души ще ви посрещне с усмивка от всеки ъгъл. В Стария град ще видите традициите и всеки посетител би могъл да се докосне до начина на живот на древността във всичките му аспекти, пъстрота и обаяние. В пълен контраст, Ню Делхи е град, който се стреми да живее и развива по най-високите стандарти на 21- ви век. Няма да пропуснете и разходката из имперски Делхи. По изгрев слънце в Агра Тадж Махал ще блесне с цялото си достолепие. Блестящото ѝ отражение във водите на басейна в средата на градината, наистина е спираща дъха гледка. Екскурзия до древната столица Амбър и езда със слонове ще бъде невероятно приключение.

пълна програма на екскурзиите предлагани от Уелкам Травел http://www.welcometravel.bg/