fbpx Накъде върви аутсорсингът на печатни услуги | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Накъде върви аутсорсингът на печатни услуги

Фирмата за анализи и проучвания Quocirca определя HP за лидер в предоставянето на аутсорсинг на печатни услуги (MPS) за предприятията в Европа.
Годишният доклад „Пазарът на доставчиците на аутсорсинг на печатни услуги 2010“, показва състоянието на конкурентната среда и растежа на европейския пазар за MPS услуги за 2010 г. Докладът изтъква предимствата и недостатъците на водещите доставчици на този тип услуги. Изборът на компаниите, оценени в това проучване, се извършва на базата на опита и уменията на организациите в предоставянето на MPS услуги, както и възможността за изпълнението им в рамките на Европа. Quocirca анализира и класифицира търговците на базата на пазарно присъствие1 и изчерпателност на предложенията2.
Класирайки НР като лидер на пазара, анализаторската компания признава както стратегическата визия, така и изчерпателността на услугите при предложенията за осигуряване на MPS на територията на Европа. Quocirca също така признава значителните инвестиции на НР в MPS портфолиото им и инфраструктурата за осигуряване на допълнителни услуги като аутсорсинг за бизнес процеси и управление на документооборота.