Най-новият бизнес хотел в София отпразнува една година

Novotel празнува успешна първа годишнина в София със своите партньори. Хотелът се управлява от водещият хотелски оператор в световен мащаб и лидер на пазара в Европа Accor , и е най-новият 4-звезден хотел в София, построен изцяло според най-новите стандарти на веригата. През ноември 2013 г. хотелът бе отличен като „Най-добър 4-звезден градски хотел в България“ от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, а от управата на хотела се похвалиха, че средната запълнямост на легловата база е доста по-висока от останалите конкурентни сгради. Оличната локация и доброто обслужване са в основата на това, убедени са от хотела.

Бизнес хотелът предлага 6 конферентни зали с общ капацитет до 280 души, оборудвани съгласно най-съвременните технологични изисквания. Залата, проектирана по иновативната концепция Eureka, е създадена за провеждане на творчески срещи на съвременно ниво.

Благодарение на програмата Family&Novotel и специалната стратегия, ориентирана към децата, те получават необходимото внимание като клиенти със собствени права. Гостите на Novotel София могат да се насладят на многобройни опции за ободряващ и успокояващ престой, посещавайки фитнес център In Balance, където се предлагат парна баня, стая за релакс и различни процедури.

Миналата година Novotel Sofia бе сред първите от своята международна верига, който въведе програмата на Novotel за удовлетвореност на клиентите, наречена YOU. Програмата е основана на уникална система, която използва HR и оперативните екипи за специфични обучения на служителите, схема за оценка на удовлетвореността на клиентите. Всеки служител на Novotel трябва да бъде инициативен и да реагира незабавно, за да помогне на недоволния клиент, без да го препраща към друг служител. Целта е постигане на най-високо ниво на удовлетвореност.

Facebook comments