fbpx Българска иновация за хотели и заведения представя страната ни на Експо 2020 Дубай | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Българска иновация за хотели и заведения представя страната ни на Експо 2020 Дубай

Българската платформа за дигитализация на хотели и заведения TouchMеnu ще бъде представена пред отбрана публика на изложението Експо 2020 в Дубай. Международното събитие стартира през октомври 2021 г., а на 2 февруари 2022 г. българският павилион ще бъде домакин на Бизнес форум, посветен на балнеологията, като част от програмата на тематична седмица „Уелнес и СПА“.

TouchMenu оптимизира операциите на заведения и хотели, подобрява обслужването и изживяването на клиентите и увеличава печалбите чрез различни маркетингови инструменти. Създадено първоначално като дигитално меню за заведения, през последните години то навлезе и в туристическия бранш, предлагайки множество функционалности за хотели.

Платформата позволява на всяко заведение да си създаде дигитализирано меню, достъпно през смартфона, което ограничава физическия контакт между клиенти и сервитьори. Искането на сметката и заплащането също се извършват по електронен път.

За хотелите платформата дигитализира отношенията с клиентите, включително поръчката на храна и напитки от стаята, резервирането на маса в ресторанта или на часове за спа или спорт, известяването на персонала за различни проблеми, както и информирането за туристически атракции в района. Намалява се нуждата от разпечатване на менюта и други хартиени материали и се създават нови маркетингови възможности за привличане на клиенти.

Бизнесът в Дубай си е поставил нелеката задача, до 3 години да намали ползването на хартия с 50%. TouchMenu дава готово решение как хотелите да се справят с предаването на нужната информация на гостите си по дигитален път. Малкият QR код дава неограничени възможности, които тепърва ще разгръщат потенциала си пред различни бизнеси.