fbpx Най-новият модел на Renault - Latitude дефилира у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Най-новият модел на Renault - Latitude дефилира у нас

етикети

В столичния хотел Хлтън се състоя българската премиера на Renault Latitude, най-изисканият представител в гамата на Renault. Ники Сотиров, в компанията на балет Арабеск, Васил Петров, Кристиан Коев, Роберта и Руди представиха своето артистично усещане за модела.

Автомобилът впечатлява с просторния си интериор, балансиран дизайн и ви приканва да изживеете оптимален комфорт в едно ново измерение. Той е поредното доказателство, че Renault се променя, като предлага модели, които отговарят на високите стандарти на марката относно нововъведенията и качеството на новите модели.
Цялото вътрешно пространство на автомобила е покана за комфортно изживяване. Като в Спа Център, всяко пътуване на борда на този уникален автомобил се превръща в уникален момент. Доказателство за този комфорт е например напълно новият йонизатор, който пречиства въздуха и осигурява здравословен и успокояващ климат, пакет „Relax” с два аромата парфюм, както и шофьорска седалка с масажна функция, която масажира гърба на водача според избрания режим и интензитет.

Оборудването на Renault Latitude включва още впечатляваща гама аудио системи гама вградени навигационни системи и възможност за дигитално свързване Plug & Music, сензори, подпомагащи паркирането отпред и отзад, както и камера за задно виждане, карта Renault „Свободни ръце”, автоматична паркинг спирачка, електрически панорамен покрив, електронен тризонов климатик и много други удобства, които ще ви накарат да забравите напълно умората по време на път.

Благодарение на мощните двигатели – като новия V6 dCi с мощност 240 к.с и използването на многозвенно задно окачване, инженерите са получили възможност да осигурят на пътуващите перфектно съчетание между комфорт и прецизно управление на автомобила.
Цената на автомобила започва от 40,472 с ДДС, а за V6 версията цената е 61,592 с ДДС.
През май 2011, Renault Latitude ще е официален автомобил на филмовия фестивал в Кан и на борда му ще возят някои от най-големите звезди на световното кино, което е поредното доказателство за изключителността му.