fbpx Успешно участие на БГ състезатели на офроуд състезание | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Успешно участие на БГ състезатели на офроуд състезание

Успешно участие на БГ състезатели на офроуд състезание

Единствените български състезатели в тазгодишното 17-то издание на рали Breslau (25.06-02.07) Десислав Стайчев и Маргарита Стайнова (Mercedes G) се представиха достойно на най-голямата оф-роуд надпревара в Европа.
Нашият екипаж завърши състезанието на престижното 8-мо място в свирепа борба с най-добрите пилоти от Стария континент. Десо и Марги са победители в отборното класиране на рали “Бреслау”. Тази категория на състезанието представлява сумарно най-малкото време на 4 екипажа, които сами сформират отбор. В отбора на българите, всички останали екипажи са също сред най-бързите в състезанието.

Стартът бе в полския град Вроцлав (на немски Breslau, откъдето е и името му), а финалът в Дрезден. Тази година в състезанието, в което стартираха над 300 машини, имаше сериозно българско участие от страна на поддържащите екипи, тъй като единият главен организатор също е българин – оф-роуд пилот Александър Ковачев.
18-тото издание на ралито, което ще се проведе в края на септември тази година и ще дойде в България след Унгария и Румъния. Маршрутът на следващата надпревара включва старт в Будапеща, прекосяване на Карпатите и влизане в нашата страна през Дунав мост в Русе.

Facebook коментари