Най-новият проект на Енджи Касабие - ресторант "КОТО" обещава само здравословна и питателна храна

 

Известната диетоложка Енджи Касабие представи новия обект и даде основни напътствия за влизане във форма:”Първата стъпка към отслабването е да кажете "СТОП" на диетите! С тях само шокирате организма си и го карате да складира всичко, което хапнете, защото при тази ситуация той е изплашен, че днес е имало малко храна, а утре може изобщо да няма.

Хората си обещават, че започват диета в понеделник, а в неделя преяждат буквално "като за последно" с пица, сладко и всичко, което от утре трябва да забравят. Груба грешка! Хапвате и мазно, защото знаете колко е вредно. Още една грешка! Мазната храна в здравословни количества, разбира се, е полезна за възстановяването на клетките в организма ни.

Енджи обясни накратко и жестоките последици, които са резултат от абсолютно обърканото ни виждане за здравословно хранене. "Жалко е да виждаме как децата ни затлъстяват, а броят на болните от диабет мъници за една се е удвоил. Вярно е, че ние нямаме възможност да се храним с чистите продукти, с които са залъгвали глада си бабите и дядовците ни, но винаги има решение, щом има и желание да бъде открито".

Касабие и Шеф Георги Янев се запознават покрай Силвестър Сталоун, докато той е на снимки в България, а те са избрани да са част от екипа му. И двамата имат завиден опит в работата със световни звезди като Харисън Форд, Робърт де Ниро, Жан Клод Ван Дам, Мадона, Лейди Гага, Лоу Дийп Ти, а актрисите от Боливуд обожават вкусотиите на диетоложката.

       
 

Facebook comments