fbpx Нов цялостен информационен портал за коронавируса | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нов цялостен информационен портал за коронавируса

Нов цялостен информационен портал за коронавируса

Най-нов цялостен  информационен уеб сайт събира на едно място точна, ясна и актуална информация, свързана с борбата срещу заразата. Сайтът може да бъде открит на адрес: https://covid.udoma.bg/.

„Разпространението на новия коронавирус и това на дезинформация са еднакво опасни за обществото ни, защото първото застрашава нашето здраве, а второто – нашите вярвания, информираност и в крайна сметка – способността ни да взимаме правилни решения. И както на заразата може да се противодейства чрез медицински методи и социална изолация, така и разпространението на невярна информация може да бъде спряно чрез създаването на авторитетни източници с проверени и надеждни данни. Целта ни е да допринесем за това според възможностите ни“ – посочва Владислав Стоицов, председател на УС на фондация „Свободен достъп до пазара на недвижими имоти в България“, създала сайта udoma.bg.

Новият информационен портал концентрира надеждна информация за това какво представлява вирусът, какви са симптомите , както и полезни съвети за превантивните мерки, които могат да бъдат взети. Не е пропуснат и икономическият аспект на кризата с ценна информация за бизнеса в тази трудна за много компании ситуация.

Данните се актуализират в реално време от двата основни и достоверни източника - Министерство на здравеопазването и Световната здравна организация. В раздела “Въпроси и отговори” може да бъде открита медицинска информация, както и полезни съвети за работодатели. Добавена е и възможност всеки желаещ да се абонира за безплатния информационен бюлетин и да бъде уведомяван при влизане в сила на нови разпореждания от държавните органи.

Facebook коментари