fbpx Нов формат реклама във фейсбук | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нов формат реклама във фейсбук

Новият формат за реклама във Facebook е достъпен чрез Thinkdigital, официален ексклузивен доставчик на премиум реклама .  "Facebook Expanded  Premium Ad"  поставя посланието на рекламодателя пред идеално подбрана таргет аудитория, като максимизира ефективността на рекламата. Според Facebook, новият формат може да бъде около 40% по-интригуващ и 80% по-запомнящ се отколкото останалите формати.

Expanded Premium Ads превръщат един ъпдейт (на статус или пост), публикуван в News Feed-а на страницата на рекламодателя, в рекламен елемент със социален контекст в горната част на формата, насочен към потребителите, които харесват страницата.

Следователно, този формат позволява по-голям и по-завладяващ рекламен ефект, който включват доверена препоръка от приятел, която може да бъде насочена към всеки потребител на Facebook.

Готовите формати носят нови възможности за реклама и таргетиране на пазара. Thinkdigital може да осигури най-доброто опознаване на тези формати и да сподели най-добри практики за рекламодатели, които са готови да приемат Facebook за нови функции в социалните медии и да се ангажират със своите клиенти по по-ефективен, творчески и новаторски начин.