fbpx Нови колекции по време на Sofia Fashion Week | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нови колекции по време на Sofia Fashion Week

Модна колекция, чиято рекламна кампания е вдъхновена от хитови холивудски поредици ще бъде представена ексклузивно на Sofia Fashion Week 2015 в хотел „Маринела”.

Зад стилистиката на тази колекция са дизайнерките Соня Атанасова и Силвана Данаилова от модна къща Princess. Преди участието си на голямото дефиле, модните диктаторки Соня Атанасова и Силвана Данаилова заснеха атрактивна фотосесия с рокли за специални поводи в типична приказна обстановка. Сред приказната природа, принцесите на модната къща в лицето на някои от най-известните родни топ модели, позираха сякаш са главни героини в хитови филмови поредици.

Официално лице на модната централа тази година е Роси Иванова - Мис България, а рекламно лице на събитието е Ивайла Бакалова, която се очаква да се завърне на модния подиум след дългогодишно отсъствие.

Преди да създадат собствена марка през 2002 г., Данаилова и Атанасова са работели за голями френски модни къщи от булченския бранш.

От прашния паркур до модния подиум е втората колекция на Horse Fashion Edition, която създават Александра Стайкова и Екатерина Дунева. В света на „превилигированите“, умението на седлото показва колко синя е кръвта ти, а изчистените силуети, хубавите материи и прецизните кройки са нишката, която свързва модата с шампионите по езда. Дефилето на моделите ще бъде във втората вечер на Sofia Fashion Week, което ще се проведе на 18.09.2015г.