Новият Hyundai Grandeur у нас

Новият Hyundai Grandeur у нас

Grandeur 2011 - последната версия на луксозния седан на Hyundai, вече е в България. Модернизираният вариант се отличава с множество технически нововъведения, които намаляват разхода на гориво и вредните емисии, като същевременно „впрягат” повече коне под капака и с множество елегантни дизайнерски решения.
Grandeur 2011 е с 3,3-литров бензинов V6 двигател с два горни разпределителни вала, който осигурява мощност от 250 к.с. при 6200 об/мин и въртящ момент 316 Нм при 4500 об/мин.
За улеснение има индикатор за разход на гориво, който свети в зелено, когато автомобилът се движи в икономичен режим.
За понижаване на разхода на гориво допринася и новата шестстепенна автоматична скоростна кутия с ръчен контрол SHIFTRONIC, която осигурява плавна смяна на предавките и идеален синхрон с характеристиките на двата двигателя. Водачът може да използва опцията SHIFTRONIC като постави лоста в отделен канал, където може да го използва за последователна смяна на предавките.
Екстериорът включва нови, по-плавни предни брони, модернизирани предни светлини с интегрирано диодно осветление около фаровете, нова хромирана решетка и кръгли фарове за мъгла.
Задните диодни светлини са променени, бронята също, като в нея са интегрирани хромирани тръби на изпускателната система. Новите 17-инчови алуминиеви джанти и огледалата с интегрирани светлини също допринасят за луксозния облик на Grandeur 2011.
 

Facebook коментари