fbpx Новото Renault KADJAR с по-динамичен дизайн и повече комфорт | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новото Renault KADJAR с по-динамичен дизайн и повече комфорт

Новото Renault KADJAR с по-динамичен дизайн и повече комфорт

Представен през 2015 г. сега Renault KADJAR идва с по-привлекателен и стилен външен вид с динамични и съвременни линии. Моделът поставя акцент върху комфорта, качеството и ергономичния дизайн. Интериорът е преработен за още по-приятно ежедневно шофиране.
В предната част се забелязва, че приема светлинния подпис във формата на буквата “C” от гамата на Renault. Той е подсилен от добавените LED светодиоди в дневните светлини.
В задната част светодиоди са добавени и в габаритите, както и фаровете за заден ход и фаровете за мъгла, които са по-тънки и вградени в бронята за по-елегантен външен вид.

 

Централната конзола получава нов 7-инчов мултимедиен сензорен екран с капацитивна технология за по-ярък дисплей и по-голяма чувствителност.
За по-голямо удобство вече има и два по-големи държача за чаши с регулируема функция, а в нишата пред лоста за скорост е добавено осветление. Свързаната мултимедийна система R-LINK 2 на новото Renault KADJAR включва функция за съвместимост с Android Auto и Apple CarPlay.

 

Новото Renault KADJAR се предлага с бензинов двигател TCe 140, който за първи път е използван при Scenic и след това при Megane в три версии: TCe 140 GPF с ръчна скоростна кутия,  TCe 160 GPF с ръчна скоростна кутия и TCe 160 GPF с автоматична скоростна кутия.
Дизелови двигатели сега получават повече мощност и са Blue dCi 115 и  Blue dCi 150, който се съчетава с ръчна скоростна кутия и ще бъде наличен при 4x4 версии.

Renault KADJAR представя и ново ниво на оборудване Black Edition. Отличителни интериорни характеристики за Black Edition са тапицерия Alcantara в черен цвят и специални защитни стелки. Екстериорът на новото Renault KADJAR Black Edition предлага нови 19-цолови алуминиеви джанти, предни и задни защитни пластини на праговете в контрастни цветове, както и странични огледала в черен цвят.