fbpx „Облачните“ видео решения преобразяват търговията с бързо-оборотни стоки | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

„Облачните“ видео решения преобразяват търговията с бързо-оборотни стоки

„Облачните“ видео решения преобразяват търговията с бързо-оборотни стоки

 

Системите за управление на мултимедийно съдържание са на път да променят търговските и публични пространства. Екраните отдавна са част от магазините и заведенията, включително и в България. Това, което се променя през последните месеци, обаче е навлизането на нови дигитални решения, които разширяват възможностите за управление на видео съдържанието и предоставяне на по-персонализирано изживяване на клиентите.

„През следващите години се очаква сериозен ръст при използването на екрани в различни публични пространства – заведения, магазини, молове, болници и административни сгради. Причината за нарастващия интерес е в новите „облачни“ решения, които позволяват съдържанието да се управлява много по-ефективно. Един служител в централния офис на търговска верига вече може да промени видео съдържанието в множество нейни обекти с няколко клика в реално време. Именно тази гъвкавост е в основата на ръста на сектора по света, а от скоро – и в България“ - обяснява Николай Калчев, основател и управител на системния интегратор Велокс.
 

Facebook коментари