fbpx Обявиха финалистите в най-големия конкурс за събитийна индустрия - Eventex Awards 2019 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Обявиха финалистите в най-големия конкурс за събитийна индустрия - Eventex Awards 2019

Най-големият конкурс за събитийната индустрия в света Eventex Awards - обяви финалистите в деветото издание на наградите. Това са общо 178 финалисти от 42 държави, които са избрани измежду рекордните за конкурса 331 кандидатури. Eventex Awards 2019, зад който стои изцяло български екип, е най-мащабното издание на конкурса досега. Тази година той включва много нови категории, за да обхване всеки аспект от събитийната индустрия: от различен тип събития до технологии, доставчици на услуги, дестинации, места за събития.

“Eventex Awards 2019 е безспорно най-успешното издание на конкурса в деветгодишната му история. Но не рекордният брой кандидатури е най-впечатляващ тази година, а забележителните събития, брандове и доставчици на услуги, които участват. Те са истинско вдъхновение за цялата индустрия. За нас е удоволствие и чест да съберем толкова креативност на едно място и да наградим най-добрите в събитийния свят”, споделя Ованес Ованесян, съосновател на Eventex Awards.

Eventex Awards са известни с абсолютната си прозрачност, звездно жури и иновативност. Всеки от 50+ членното жури е водещ експерт от събитийната индустрия. Веднага след обявяване на победителите, всички кандидатури, оценки и коментари се публикуват на уебсайта на конкурса. Една от основните новости тази година е преминаването към иновативния софтуер за управление на конкурси - Evalato, който осигурява лесното кандидатстване в конкурса и индивидуалното и безпристрастно оценяване на кандидатурите от членовете на журито.

Победителите в престижния конкурс ще бъдат обявени на 26 март 2019 г. на специална онлайн церемония. Тя е грандиозният финал не само на наградите, но и на серията вдъхновяващи онлайн събития - Eventex Creative Week.