fbpx Opel представя новите лица на Antara и Corsa | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Opel представя новите лица на Antara и Corsa

Opel представя новите лица на Antara и Corsa

етикети

С атрактивен външен дизайн, нови двигатели, изцяло нова настройка на ходовата част и подобрено качество на интериора, през моделната 2011 година Opel Antara комбинира възможности за движение на пътя и извън него с високо ниво на функционалност и градски шик.

Изцяло преработената гама от двигатели включва два дизелови и един бензинов агрегат, чийто нива на емисии не само отговарят на стандарта Euro 5, но и осигуряват подобрена динамика със значително намален разход на гориво и емисии на въглероден двуокис. Двата възможни варианта за трансмисии – шестстепенна механична или автоматична – също са изцяло нови разработки. За да съответства на по-динамичния характер на двигателите, ходовата част на Opel Antara е с изцяло нова настройка.

Стилистиката на новата Antara се отличава с променена предна част с хромирана рамка, широка хромирана лайстна и марково лого. Шикозният кросоувър вече разполага с нови светлини за мъгла, нова графика на задните светлини и ярко открояващи се защитни панели в предната и в задната част.

Успешният мъник Corsa има също променена стилистика на предната част, която създава по-спортно и експресивно излъчване. Гамата от задвижващи агрегати  включва мотори с мощност от 48 кВт/65 к.с. до 141 кВт/192 к.с. Те претърпяха някои конструктивни промени през 2010 година, за да отговорят на стандарта за вредни емисии Euro 5. Освен това разходът на гориво и емисиите на въглероден двуокис са намалени с до 13 процента като в повечето случаи мощността е увеличена. За допълнително намаляване на разхода, дори при най-мощните версии, на арматурното табло се активира индикатор за превключване на по-висока предавка.

Амортисьорите, пружините, стабилизиращите щанги, задният мост, кормилната уредба и софтуерното й управление са претърпели промени, за да осигурят на Corsa поведение типично за автомобил от по-висок клас.

Facebook коментари