Opel първи предлагат мобилен портал за спасителни екипи

При катастрофа спасителните екипи бързо се нуждаят от прецизна информация по отношение на устройствата за активиране на въздушните възглавници, местата на усилване на купето и горивопроводите, място на горивният резервоар или акумулаторът, къде са най-подходящите за изрязване места на каросерията. Обикновено получването на тази е бавен процес.
Затова от този момент, Opel ще осигури информация за 60 свои модела, произвеждани от 1991 до наши дни в мобилен портал, който може да бъде използван с помощта на всеки смартфон, имащ достъп до интернет. Безплатната мобилна услуга се предлага на 10 европейски езика и дава възможност за незабавен достъп до важна информация. Скоро ще бъде въведена информация и на турски.

Мобилният портал ще се използва приоритетно от пожарната и екипите за спешна помощ. На www.opel-rescuecard.com те могат да изберат езика и да потърсят нужния им модел на Opel. С достъпа на информацията чрез интернет спасителните екипи могат да бъдат сигурни, че разполагат с последните, актуализирани данни. Благодарение на оптимизацията по страници, мобилният портал автоматично се адаптира към всеки стандартен модел смартфон. Функцията за увеличаване на изображението дава възможност отделни части и елементи на каросерията да бъдат показвани по-лесно върху малък екран.

 

Facebook comments