fbpx Организираме първо обучение по франчайзинг право | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Организираме първо обучение по франчайзинг право

Франчайзингът навлиза все по-широко в България. Но често много от правилата на бизнеса остават неизяснени. Затова FED България, съвместно със сп. Твоят БИЗНЕС организираме първото по рода си сертифицирано двудневно обучение в областта на франчайз правото, което ще се води от проф. д-р Едгар Флор и Кристиан Тройман.

Проф. Флор е международно признат франчайз експерт с дългогодишна адвокатска практика в различни сфери на търговското и франчайз правото. Тройман е адвокат с дългогодишна практика в областта на международното и франчайз правото.

Обучението ще разгледа основни положения в европейското законодателство, касаещи извършването на международна търговска дейност, франчайз законодателството функциониращо във и извън Европа, международен регламент за търговските марки и трудовото законодателство, основни принципи при изготвяне на Мастър франчайз договорите; принципи и формати на международния и регионален /местен/ оперативен наръчник на Мастър франчайза.

Обучението е в отговор на нарастващите нужди на международни и български франчайз компании от професионална експертна защита в областта на франчайз правото. Изключително подходящо е за юристи, адвокати, настоящи и бъдещи собственици на франчайз компании, франчайз консултанти.

Местата са само 15! Запази своето място сега!

София, 7-8 октомври, Best Western Хотел Експо

За допълнителна информация:

1000 София, ул.”Цар Иван Шишман” 53А, ет.1, FED България

тел.: 0886871051 ; 0895522932

още информация на http://www.fed.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5