fbpx Повече гъвкавост за търговците от Новото издание на Salesforce.com | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Повече гъвкавост за търговците от Новото издание на Salesforce.com

Повече гъвкавост за търговците от Новото издание на Salesforce.com

По време на бизнес закуска, организирана от Некст Консулт, официален представител у нас на облачното решение за продажби и обслужване Salesforce.com бе представен новия потребителски интерфейс на платформата, наречен „Lightning Experience“. В случая става въпрос за изцяло нов начин за осъществяване на продажби. Т

Така например сега търговците могат да видят всичко относно даден клиент, като само „приближат до него“ с курсора - без да се налага да навлизат в различни страници от приложението. Друго подобрение е фактът, че работните табла (dashboards) са вече с повече от три колонки. Всеки потребител може да добави допълнителни колонки за негово удобство, достигайки до девет. Това бе една от най-желаните промени в Salesforce, поискана от потребителите чрез системата IdeaExchange, казва Розенбаум.

Lightning Expeience се отличава с изчистен дизайн, подобрен изглед на екраните, предоставящ ви точно тази информация, която ви е необходима, тогава, когато ви трябва (както по отношение на достъпа до информация, така и по отношение на въвеждането на такава). Платформата предоставя на клиентите възможността за взимане на информирани и разумни управленски решения посредством даването на критична за всяка сделка информация в интерактивни функционални екрани, своевременни известия за ревизиране на стратегията с инструмент „drag-and-drop“ между различните приложения, бърз достъп до добри управленски практики по продажби, актуални прогнози във всеки един момент, релевантни препоръки за последващи действия в зависимост от етапа на сделката, на който се намирате, проследяване на клиентски активности и превръщането им моментално във възможности за продажби чрез прилагането на успешни търговски практики и инструменти.

Системата за сигурност на данните Salesforce Shield пък осигурява още по-голяма сигурност за чувствителната за клиентите информация. Salesforce Shield разполага с мощен набор от инструменти за всеки бизнес, който се нуждае от допълнително ниво на контрол и сигурност на данните, продиктувано от вътрешни за компанията или регулаторни за дадена страна изисквания и рестрикции.