fbpx Представиха решение за автоматизирано управление на работата с клиентите в банковия сектор | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Представиха решение за автоматизирано управление на работата с клиентите в банковия сектор

Microsoft България, съвместно с партньорите ICB-Интерконсулт България и VeriPark, представи интегрирано решение за управление на връзките с клиенти в банковия сектор, изградено върху Microsoft Dynamics CRM платформа. Решението е разработено от компанията VeriPark, която има офиси в Истанбул и Дубай, и е базирано на опита на едни от най-успешните банки в този регион като Dubai Bank, Yapi Credi, DenizBank и други.
Специално за форума от Истанбул пристигна Озкан Еренер – управляващ съдружник на Veripark. Благодарение на VeriTouch и Microsoft Dynamics CRM една от водещите турски банки – Denizbank, е успяла да увеличи клиентите си с 42 000 само за 3 месеца и да продаде 200 000 от продуктите си он-лайн. Същевременно клонът на световната Kuwait Finnanse House в източната ни съседка е привлякла 27 000 нови потребители за своите услуги в рамките на 1 месец. Успехът на представените банки се дължи на многоканалния подход, който те прилагат към своите клиенти, благодарение на използвания софтуер. Решението VeriTouch дава възможност за автоматизирано управление на запитванията от клиенти, ефективно управление на маркетингови кампании, прилагане на методи за кръстосани продажби и увеличаване на продажбите с по-малко вложени средства.
Управителят на ICB, Стоян Боев, на свой ред представи дългогодишния опит на компанията във финансовия сектор, който стартира още през далечната 1998г. в банковия сектор в Норвегия. Благодарение на решенията на Veripark, интегрираните платформи на Microsoft и опитът на ICB в изграждането на цялостни решения, компанията разкри уникални възможности пред търговските банки да подобрят ефективността на търговския и маркетингов процес и да увеличат приходите от клиентите.