fbpx Развихрете въображението си с очилата KWIAT | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Развихрете въображението си с очилата KWIAT

етикети

Българската марка очила KWIAT ви предлага да развихрите креативността си по повод Св. Валентин.

Скицирайте или нарисувайте по ваш дизайн очила на лист хартия и ще имате възможност да спечелите два чифта очила по избор от всички колекции на KWIAT. Напишете #seethrough на листа. След това, снимайте скицата и я качете във Facebook профила си, като отбележите @KWIAT или Instagram профила си, като отбележите @kwiat_eyewear и поставите #seethrough в публикацията си. Не забравяйте да направите публикацията си публична, за да достигне тя до организаторите.

Авторите на трите най-оригинални скици ще спечелят по два чифта очила KWIAT по избор. Играта започва на 01.02.2018г. и ще продължи до 12.02.2018 г. Скици ще се приемат до 12.02.2018 г. в 12:00 часа на обяд, а победителите ще бъдат обявени в 16:00 часа  на същата дата. Имената на печелившите ще бъдат публикувани на официалната Фейсбук страница на KWIAT, а представител на фирмата ще се свърже с тях, за да получат подаръците си преди празника. Харесайте своята  награда тук: http://kwiat.bg/sunglasses-bg

В месеца на любовта KWIAT също така подарява седем дни, в които всеки може да закупи два чифта слънчеви очила или диоптрични рамки на цената на един. Специалното предложение е валидно само веднъж в годината за дните о 12 до 18-ти февруари, а местата са над 150 оптики в България или онлайн платформата www.kwiat.bg.