fbpx Нова колекция на Montibello Skincare вече е в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Нова колекция на Montibello Skincare вече е в България

Професионалистите и клиентите добре познават испанският бранд Montibello, създаден през 1967 г. Дългогодишният опит на едноименната компания превръща марката в световен лидер за професионална козметика. Montibello е изключително наложен поради включването на концепция за цялостната красота като ядро за развитие на добрия бизнес. Основните ценности, с които семейният бранд изповядва са близостта към клиента, професионално отношение спрямо всяка нужда на фризьорите и козметиците, ангажираност към постоянното разширяване познанията в сферата. В България марката излиза на пазара в средата на 2016 г. благодарение на официалният дистрибутор за професионална козметика - Selena ES.

От скоро у нас вече се предлагат и продуктите с направление грижа за кожата - Montibello Skincare. „Вярваме в екипа на Montibello и неговите способности да изпълни нашата мисия. Залагаме на устойчивост и уважение към околната среда, като активно търсим екосъобразни алтернативи и използваме естествени съставки“ споделят от компанията.

Montibello Skincare има различни серии, които са насочени към конкретни грижи за кожата и вече могат да бъдат поръчани. (виж ТУК)

HYALUFEEL предлага незабавен и дълготраен ефект срещу вредите, причинени от околната среда и замърсяването. Тази серия омекотява линиите и бръчките, подобрява текстурата на кожата и редуцира признаците на умора. HYALUFEEL възстановява красотата и жизнеността на най-дехидратираната кожа, използвайки концепцията за холистична красота.

OXYGEN е терапия, която доставя кислород и балансира микробиотата на кожата, изложена на градска среда. Тази серия е идеална за кожа, страдаща от липса на достатъчно кислород и видимо матирана, без блясък. Благодарение на екстракт от планктон от солените езера на Сахара, OXYGEN стимулира клетъчния дренаж и подобрява усвояването на кислорода от клетките.

RE.EQUILIBRIUM предоставя баланс и хармония за мазната кожа. С нова ексклузивна формула, тази серия е предназначена за кожа, склонна към акне, комбинирайки ниацинамид, бакучиол и хиалуронова киселина. RE.EQUILIBRIUM третира несъвършенствата, предотвратява разпространението на бактерии и запазва хидратацията на кожата, благодарение на своите почистващи и себорегулиращи свойства.

NEUROSENS е линия продукти, предназначени да успокоят и защитят най-чувствителната кожа на всяка възраст. Тази серия се бори с възпаленията и признаците на стареене, предоставяйки комфорт и успокояващо действие. NEUROSENS променя реакциите на кожата, редуцира възпаленията и е подходяща както за чувствителна, така и за по-зряла кожа, предлагаща анти-ейдж решение.

VITA PURE C е иновативна технология с антиоксиданти, която се бори с първите признаци на стареене на кожата, предоставяйки ефект на блясък и сияние. Тази антиоксидантна козметика помага на клетките да се предпазват и възстановяват от атаките на свободните радикали. След първото нанасяне, кожата възстановява до 4 пъти своя блясък и красота. След 10 дни сияйността на кожата се съживява, а след 4 седмици кожата е много по-бляскава, чиста и с равномерен тен.

Retiderma е високоефективна подмладяваща линия, базирана на авангарден морски био-ретиноид, който предлага безпрецедентни регенеративни ефекти с максимална толерантност към кожата. Тази серия видимо минимизира бръчките, изравнява тона на кожата и изглажда нейната повърхност. Формулата на Retiderma е базирана на синергията на морския био-ретиноид с други биотехнологични активни съставки, осигурявайки иновативна анти-ейдж сила без вторични неблагоприятни ефекти от действието на ретинола.

ARÛDE е линия продукти, подходяща за жената във всеки етап на стареене на кожата, благодарение на синергичната комбинация от 30 активни съставки. Тази серия се бори с всички признаци на стареене, предоставяйки бустер ефект в първите етапи на стареене или цялостна терапия за зряла кожа. ARÛDE изглажда повърхността на кожата с кожно съвместими ексфолианти и подобрители на текстурата, и контурира лицето с активни съставки с лифтинг ефект. Вдъхновена от медико-естетичната терапия с лазер, ARÛDE използва дермосъвместими ексфолианти и текстуризатори за постигане на оптимални резултати.

SUNAGE е серия, която осигурява цялостна защита за кожата, преди и след излагане на слънце. Продуктите включват фотопротектори и формули за защита от UV, HEV, IR лъчи и замърсяване. SUNAGE предлага различни текстури като сухо олио, спрей и гел, всички с висок защитен фактор SPF. Формулата включва 6 неразтворими във вода защитни съставки с доказана биоразградимост, без опасни силикони и ендокринни разрушители. Тези толерантни формули са подходящи за чувствителна кожа и са без микропластмаса, с активни съставки от естествен произход, ocean friendly и vegan friendly.