fbpx Рекордни 150 000 лв. набрани в Благотворителния търг на звездите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Рекордни 150 000 лв. набрани в Благотворителния търг на звездите

Рекордни 150 000 лв. набрани в Благотворителния търг на звездите

Изявени бизнес лидери наддаваха за времето на известни и вдъхновяващи личности – звезди от киното и музикалната сцена, предприемачи и спортни шампиони. Всички те ще отделят два часа, които да прекарат с екипа на компанията, наддала най-много за тях.

Нетрадиционното събитие "Благотворителен търг на звездите" се организира за четвърта поредна година от Фондация „Заедно в час“ и Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ), а водещи бяха Зуека и Рачков. Тази година бяха събрани 150 000 лв., които ще подпомогнат работата на неправителствената организация, чиято мисия е да улесни достъпа до качествено образование за всяко дете в България.

„Днешната вечер далеч не е просто една забавна възможност да се запознаете с невероятни личности и да си извоювате възможността да прекарате повече време с тях. Това е събиране на единомишленици, които разбират колко важно е да действаме целенасочено и уверено за промяната на бъдещето на българските деца, като привличаме и подкрепяме млади лидери с нашия опит, отдаденост и ресурс.“ Това заяви изпълнителният директор на „Заедно в час“ Евгения Пеева при откриването на благотворителния търг.

Ираван Хира, председател на БФБЛ, сподели: „Благодарим на включилите се в нестандартната инициатива членове и съмишленици на Българския форум на бизнес лидерите, с които споделяме една обща визия – да направим България желано място за инвестиции, работа и живот. Радвам се, че каузата за равен достъп до образование ни събра отново, което е показателно за изключително отговорното отношение на бизнеса към бъдещето на нацията.”

Сред известните личности, които взеха участие в търга, бяха Поли Генова, Саня Жекова, Ненчо Балабанов, Остава, Белослава, Хилда Казасян, Боян Петров, основателите на Телерик Васил Терзиев и Светозар Георгиев и на Drag - Драгомир Кузов и др. Част от тях лично мотивираха гостите да наддават. Най-оспорван бе търгът за Ненчо Балабанов, който бе продаден за 33 000 лв., както и за Боян Петров (15 000 лв.) и Саня Жекова (14 000 лв.).