fbpx Ренесанс на творческото търсене и култа към косата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ренесанс на творческото търсене и култа към косата

Haute coiffure спектакъла Renaissance на Stephan очарова гостите, които бяха дошли да видят уникалното шоу. Артистичният екип на марката символично покани присъстващите в ателието на фризьора и чрез музика, танц и хипнотична работа на сцена разкри вдъхновението си за професията като свобода да изразиш себе си.

Прическите поставиха акцент върху формата и аксесоарите, комбинирани в изразителни геометрии и артистично преувеличени обеми. Спектакълът и колекцията Renaissance 2015 бе разработена и представена от артистичния екип на Stephan, ръководен от Васил Михайлов.

Прическата на 2015/16 е класическо каре в контрастна комбинация от изтънченост и рок излъчване. Линията на подстригването позволява съвършено естествено падане на косата в съчетание с чувство за свръх лекота и виталност. Класическият боб, носим във всички дължини, подчертава профила и нежната извивка на шията и лицето. В цветовете се търси отново натуралното излъчване и блясъка на здравата, естествена коса. Актуални са кестенявите тонове, мока, шоколад със златисти отблясъци или контрастното студено русо с канелени оттенъци, както и медните цветове.