fbpx Коафьорски спектакъл представи тенденциите в прически 2017 г. | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Коафьорски спектакъл представи тенденциите в прически 2017 г.

Kоафьорски спектакъл, вдъхновен от филма „Селена“ (1997), представи новите тенденции в прическите и впечатли публиката с пъстра комбинация от кино, козметика, фризьорство, музика и танци. Водещи фризьори взеха участие в шоуто SELENA MOViE YOUR HAIR като превърнаха четири ретро визии от филма в модерни. В самото начало младата поп дива Дара се превъплъти в ролята на певицата Селена и откри спектакъла със специално подбрана визия, вдъхновена от филма.

На сцената бяха демонстрирани разнообразни Rainbow Color-техники и много фантазия в цвят и форма. За първи път в България беше показано боядисване с пиксел техника, а всички цветове са от ново поколение на основата на полизахариди. Водещото цветово оформление е цветната дъга с акцент върху светло синьото и розовото, като символ на равнопоставеността на половете. Цветовете са експанзивни и искрящи, с тях се подчертават детайли, създават се линия и форми в цвят, а целта е, да се избяга от сивотата на ежедневието. Прическите са вдъхновени от разчупените форми и от края на 90-те години на XX век, когато е създаден филма „Селена“.

Коафьорите представиха общо 17 ъндърграунд визии с улична европейска мода за по-различните млади хора, която може да се покаже в големите европейски градове – Лондон, Берлин и др.

SELENA ES представи и тенденциите за 2017 г. в маникюра, подготвени специално за шоуто от Катя Райкова.