fbpx Ресторант от веригата Happy e най-добър ресторант в Лондон | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Ресторант от веригата Happy e най-добър ресторант в Лондон

Ресторант от българската верига Нарру  спечели двете най-престижни награди -  „Най-добър ресторант“ в Лондон и „Ресторант с най-добро обслужване“ в цяла Англия в престижната класация Вrіtіѕh Rеѕtаurаnt Аwаrdѕ 2022.

Класацията е направена сред 25 000 заведения в Лондон и 123 450 във Великобритания.

Нарру победи ресторанти като „Айви“, който е  икона за лондончани от 1917-та г. до днес, международната империя „Новиков“, легендарният „Гаврош“ с две звезди Мишлен и всички останали. 

Ресторантът се намира на емблематичния площад "Пикадили Съркъс".

На първия етап ресторантите се номинират от специална професионална комисия, а на втория предложенията се гласуват от широка общественост и посетителите на ресторантите.

„Да се качим на една сцена с шеф Новели – четирикратен носител на звезда „Мишлен“, легендата Алдо Зилди и собствениците на най-престижните ресторанти в света е емоция,  която трудно се описва с думи. На лондонската сцена, където всички ресторанти са тематични, с една ясно дефинирана кухня – стекхаус, италиански, тайландски, индийски, китайски -  ние избрахме да предлагаме разнообразие от храна, което да дава спокойствие на нашите клиенти, че всеки ще намери това, което обича и компанията заедно ще се чувства добре“, коментират от екипа на ресторанта.