fbpx Ресторант The View отпразнува първия си рожден ден | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ресторант The View отпразнува първия си рожден ден

Ресторант The View отпразнува първия си рожден ден

Едно от столичните заведения с най-уникална гледка The View отпразнува първата си година. За това време заведените се утвърди като място за срещи с приятели и любими хора, за семейни и фирмени обяди и вечери, както и за организирани събития от бизнес закуски до коктейли. Дванадесет двойки решиха да станат семейство именно в The View за изминалата година, а няколко и го създадоха. Реализираните мероприятия вече са няколкостотин – посрещнали са толкова клиенти, колкото е цялото население на Исландия!

На височина от 85.2 метра, от The View се открива изключително красива гледка към столицата, има модерен интериор и изискана атмосфера. Откритите тераси позволяват да откриете столицата от високо докато закусвате, опитвате ястията на бюфет през делничните дни или фантастичното а ла карт меню вечер или през уикендите.
Ресторант The View стана най-добрият нов ресторант в София на #GoAwards 2017 и бе финалист в наградите за интериорен дизайн Dibla Awards. А собственият им бранд вина Аугео Фемили Естейт завоюваха златен медал в Канада и двоен златен медал в Китай през тази година.
В следващите месеци предстоят горещи летни дни и откритите тераси на The View отново ще бъдат най-приятното място за обяд, следобедно кафе или вечеря. Гостите на The View ще могат да се разхладят с коктейли до 2 часа всяка вечер. А по-късно, на есен, на по чаша червено вино Аугео.