fbpx С палатка MINI Cooper S Countryman на покрива край езерото Изео в Италия | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

С палатка MINI Cooper S Countryman на покрива край езерото Изео в Италия

Лаго Изео е рай за любителите на къмпинга – прекрасни гледки, кристални води, истинска почивка. При пътуване с MINI Cooper S Countryman ALL4 по крайбрежните пътища можете да откриете множество живописно разположени възможности за пренощуване. Който търси разнообразие и иска всекидневно да сменя местоположението си, може да пътува стилно с вдъхновеното от MINI Design място за спане, монтирано на покрива на всестранния талант с 5 врати.

Чистите води, лекият вятър и планинската панорама в подножието на Алпите привличат туристи винаги. Сред любителите на къмпинга особено популярно е италианското езеро Изео. Броят на къмпингите, разположени директно на брега, е толкова голям, че е трудно да изберете перфектното място за нощувка. Поради това туристите, които искат да се насладят максимално на живописните пейзажи и красивите села с малки пристанища, крайбрежни улици и старомодни ресторанти, пътуват с кемпер.

Всичко това става възможно със създадената специално за MINI Countryman палатка за покрива на италианския производител AUTOHOME. Мобилното място за нощувка е създадено в сътрудничество с MINI Design Team и се предлага в черен и бял цвят, същите цветове, които се предлагат като контрастни цветове за покрива и корпусите на външните огледала на всестранния талант с 5 врати. Със специфичната система за закрепване тя може с лекота да се монтира на покрива на най-големия модел на британската премиум марка върху опционалните дъги на покрива и на предлаганите от Оригинални MINI аксесоари напречни греди. Когато е затворен, солидният корпус от фибростъкло на палатката на покрива прилича на кутия за багаж, а ниската, аеродинамично оптимизирана форма понижава въздушното съпротивление и шумовете от вятъра при пътуването из Ломбардия.

Когато гледате езерото Изео на картата, ще разпознаете разтеглената буква „S“, която доста прилича на буквата върху Side Scuttles и радиаторната решетка на MINI Cooper S Countryman ALL4. Пъргавото му поведение на пътя също се вписва перфектно в ландшафта. По осеяните със завои междуградски пътища на Ломбардия премиум компактният модел категорично доказва спортния си темперамент, дори и при голямо натоварване. Неговият четирицилиндров двигател с технология MINI TwinPower Turbo и мощност 178 к.с., серийната осемстепенна трансмисия Steptronic и опционалното Адаптивно окачване гарантират, че безпроблемно ще стигнете до езерото

Езерото Изео, разположено на запад между Бергамо и Бреша, може да бъда обиколено изцяло по крайбрежни шосета. Вълнуващите гледки към водата и планините ви приканват да спрете край пътя, докато до особено идиличните зони за къпане и къмпингите понякога ви водят неасфалтирани черни пътища. Тогава ще ви помогне задвижването на четирите колела ALL4.

Със светкавичните си реакции системата с електронно управление осигурява винаги ситуативно разпределение на мощността между предните и задните колела при всякакви метеорологични и пътни условия. Тя позволява без проблеми да се придвижите и до уединено и особено тихо място за пренощуване.

Когато пристигнете там, преимуществата на палатката на покрива буквално се разгръщат с няколко движения. След освобождаване на предпазните ключалки на корпуса конструкцията на палатката се издига автоматично нагоре с помощта на четири газови пружини. При качването в мобилният дом се вижда, че типичният за MINI принцип за интелигентно оползотворяване на пространството е валиден и при почивката на къмпинг. Оборудването на палатката за покрива включва и сгъваема алуминиева стълба, с която се достига до горния етаж. Вътре в палатката разполагате с удобно място за спане за двама с дължина 2,10 м и 1,30 м широчина върху матрак с памучна тапицерия. Вътрешното LED осветление, вратите и прозорците с ципове и мрежи за комари, мрежите за багаж и джобовете перфектно допълват ложата с изглед към езерото Изео. Така къмпингът се превръща в индивидуална почивка в типичния стил на MINI.