Self-Design Haute Couture

Всеки от нас носи дизайнера в себе си и често не би искал да се идентифицира с това, което изпълва пространството около него. Старае се да не копира вече съществуващото, а всеки ден да се впуска в приключението за създаване на уникален стил. Всеки може да бъде дизайнер на собствена haute couture линия. Всеки носи екстравагантността, облечена с творчески импулс. Тя може да бъде моделирана с коприна, перли или стрък цвете. Може да се превърне в част от дома, като запали една свещ и покани гост в собствения си кът на хармония.

Как да реализираме това желание? Как да превърнем ежедневието в нещо специално?

Техниката батик позволява да обагрите нежния допир на коприната с цветовете на моментните си усещания. Подарява нови полета за разгръщане на въображението - можете да сътворите уникални аксесоари и дрехи, дори никога да не сте се занимавали с рисуване и обработка на платове. Сътворявате картина от коприна.

Всеки може да извае свещ в собствени краски и форми, за да запали искрата и да внесе топлина и светлина в дома си. Свещите, създадени от вашите ръце, заредени с намерение и ентусиазъм, изразяват индивидуалност и променят атмосферата във всеки дом.

Ще внесете в него и природата, като се потопите в изкуството икебана. Тя се гради на любов и признателност към природата и стремеж за постигане на хармонично съжителство с нея. Така може винаги да поканите приятел в домашната си градина на хармонията.

И винаги, когато се погледнете в огледалото, ще се възхищавате на изработената от вас изящна скъпоценност, която под формата на гривна или колие, ще бъде израз на вас самите. Ежедневието става по-красиво и стилно, щом привнесете потенциалите си на творец, дори и в най-малкия детайл около вас.

И така вашата линия haute couture става носител и символ на самите вас. Разкривате твореца на изящни бижута и на ефирни и пъстроцветни шалове. Изразявате създателя на градина от хармония в светлината и топлината на пламъка. Украсете се с нея! Споделете я с ваш приятел, гост в дома ви. Покажете себе си!

Всички тези изящни творения можете да направите с помощта на специалистите от Юнити Академия

http://www.unity.bg

Facebook comments