fbpx Серията смартфони realme 12 Pro 5G стартира продажбите в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Серията смартфони realme 12 Pro 5G стартира продажбите в България

realme, най-бързо развиващата се марка смартфони в света, обяви старта на продажбите на серията realme 12 Pro 5G, включваща realme 12 Pro+ 5G и realme 12 Pro 5G, като в България вече се продава по-високият клас realme 12 Pro+5G.

Серията realme 12 Pro 5G гордо представя единствения мощен перископен телефото обектив в своята категория - характеристика, която традиционно е запазена за флагманските модели поради високата си цена и техническа сложност. Моделът прави огромен скок напред със своя перископен телефото обектив, който предлага несравнимо 3-кратно оптично увеличение, 6-кратно увеличение в сензора и фокусно разстояние, еквивалентно на 71 мм. Сърцето на тази иновация е 1/2" сензор OV64B Omnivision, съчетан със зашеметяващата резолюция от 64 МР, която гарантира ясни и детайлни изображения с контрол на шума дори при слаба светлина или снимки с увеличение.

Серията realme 12 Pro  5G прави революция в смартфон фотографията със своя алгоритъм за кинематографско боке, разширявайки границите на портретната фотография. Тази функция вдъхва живот на цялото тяло в екшън снимките, като размива фона, правейки героя по-динамичен и доминиращ в кадъра.

Режимът за кинематографски портрети на realme 12 Pro+ 5G има фиксирано фокусно разстояние, еквивалентно на 80 мм. Това помага да се изведе обектът на преден план, като се подчертава структурата на лицето и се дава възможност за истински портрет.

В сътрудничество с Qualcomm, realme представя водещия в индустрията алгоритъм за RAW домейни с несравними възможности за обработка на изображения.

В партньорство с Оливие Савео, известен със сътрудничеството си с престижни швейцарски марки часовници като серията предлага златната набраздена рамка, прецизно изработена с 300 триъгълни вдлъбнатини, отразява сложните дизайни на часовниците от висок клас, предлагайки изискана игра на светлината. Полираният слънчев диск, отличаващ се с 500 преливащи лъчи, имитира динамичната яркост на класическите луксозни часовници.

realme 12 Pro+ 5G вече е наличен в България, като цената е 1049 лв. за варианта 12GB+512GB. В момента се предлага и в промо пакет с безжични слушалки realme Buds Air5 Pro на цена от 1099 лв.